Saturday, 16 December 2017

Hi semua ,, hari ni aku nak share sikit. baru-baru ni aku pegi tengok wayang dengan kawan-kawan aku. biselah lepas settle present hari tu masing-masing nak release tension.. 

nak tau kami tengok citer apaa

PENGABDI SETAN 

 serius beb, seram giler weiii 

synopsis 

ia berkisahkan tentang sebuah keluarga dimana si ibu telah mengalami sakit misteri selama 3 tahun sebelum meninggal dunia , si bapa kemudian telah mendapat kerja di kota dan terpaksa meninggalkan anak-anaknya di rumah. namun kejadian aneh telah berlaku apabila roh ibu telah kembali di rumah. pada mulanya anak-anak mereka merasakan si ibu mahu datang melawat mereka tapi akhirnya mereka mengetahui bahawa roh ibu mereka mahu membawa mereka kedunianya.

citer ni aku bagi 5 bintang beb .. serius seram dan best 

No comments:

Post a Comment