Tuesday, 24 November 2015

I luv spots ..

My team Netball and handball with unikl miit students ..

Aku join netball kat unikl ni dari sem 1 lagi . Dalam masa 2 tahun setengah ni aku baru meraih 2 pingat gangsa .. Belum ada rezeki untuk dapat pingat mass .. But i try my best .. For the next year .. In sha Allah ..

Untuk handball pulak .. Sama jugak . Aku  join dari sem 1 lagi .. Tapi handball aku anggap newbie bagi aku .. Walaupun penah main dri sekolah rendah lagi .. Tapi dah lama tinggal .. Selama aku join team ni , belum ada rezeki lagi untuk dapat pingat .. 

Hmmm .. Gambar ni adalah tournament yang terakhir aku dengan team ni .. Good luck for your future guys.. Kenangan dengan korang takkan aku lupa .. 


 


No comments:

Post a Comment