Sunday, 17 December 2017

pada 3 december 2017 


kakak saya Siti Ayu Zulakha Bt Yusuf telah selamat menjadi isteri orang ,, alhamdulillah .. 

Guysss .. dekat sini aku nak cerita sikit, masa kita nak seronok-seronak dengan keluarga tapi otak dok pikir pasal fyp ,,rasa tak seronok beb .. serius .. serabut sangat .. tapi nak buat macam mana orang takmpahamkeje kita .. terpaksa la kita lepaskan mana yang perlu dulu. 

actually masa majlis tu aku jadi photographer .. so agak busy la jugak ... 


Haa ni bukti .. haha , masa ni nak pegi shot outdoor la konon-konon..

sekarang alhamdulillah semua dah settle dengan selamat ..


Semoga bahagia hingga Jannah kakakku 


No comments:

Post a Comment